Vóthonas, Santorini

Vóthonas, tips & informatie
Op zo’n 4 kilometer afstand van Fira is het dorpje Vóthonas te vinden. Dit dorpje is centraal op Santorini gelegen en heeft het nodige te bieden.

Vóthonas

Op zo’n 4 kilometer afstand van Fira is het dorpje Vóthonas te vinden. Dit dorpje is centraal op Santorini gelegen en heeft het nodige te bieden. Zo vind je in dit dorpje een prachtige kerk uit het jaar 1822. Door de eeuwen heen is deze kerk opvallend netjes gebleven.
Het meest unieke aan deze kerk is toch wel de ligging. De kerk staat namelijk letterlijk en figuurlijk onder de grond. Mede daardoor staat deze kerk te boek als een ‘grotkerk’. Vanwege deze grotkerk is het dorpje Vóthonas behoorlijk in trek bij toeristen.
Om de hoek van dit dorpje is het dorpje Pyrgos te vinden. Mocht je in Vóthonas verblijven, is het ook leuk om eens naar dat dorpje toe te gaan.

Vóthonas hotels

Vóthonas is een pittoresk en klein plaatsje. Dit blijkt ook uit de hoeveelheid hotels in en rondom dit plaatsje. Als je in Vóthonas wilt verblijven, kun je uit slechts 5 hotels kiezen. Deze hotels zijn wel stuk voor stuk een lust voor het oog.
Wil je liever iets meer keuze hebben? Dan kun je ook naar de hotels in het plaatsje Pyrgos kijken. In dat plaatsje heb je net iets meer keuze qua hotels.
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5