Pyrgos

Op het eiland Santorini is het plaatsje Pyrgos één van de meest centraal gelegen plekken. Dit plaatsje ligt hierdoor niet aan het strand en is alleen daardoor al uniek te noemen.

Bij dit plaatsje valt met name de ligging op. Het dorpje ligt op een heuvel, waardoor je van een prachtig uitzicht geniet. Bijkomend voordeel is dat je in en rondom dit dorpje allerlei prachtige wandeltochten vindt. Houd hierbij wel rekening met een behoorlijke inspanning. De paden aan de top van de heuvel zijn behoorlijk steil te noemen.

In het plaatsje Pyrgos vind je meerdere bezienswaardigheden terug. Zo is de grote kerk Panagia Kasteli (16e eeuw) een lust voor het oog. Dat geldt ook voor de kerk Agios Nikolaos Theotokaki uit de 10e eeuw.

Lees verder

Prijs

Plaats

Accommodatie

Sterren

Kindvriendelijk

Zwembad aanwezig

Inclusief vlucht

Inclusief vlucht

Pyrgos hotels

Maak je tijdens je vakantie graag fraaie wandeltochten? En geniet je graag van gezelligheid in een pittoresk plaatsje? Dan ben je in de plaats Pyrgos aan het juiste adres.

Als je in dit plaatsje wilt verblijven, kun je uit zo’n 15 hotels kiezen. Deze hotels hebben stuk voor stuk een prachtige ligging en zijn van veel gemakken voorzien. Om de juiste keuze te maken, zou je goed naar de ligging en het prijskaartje moeten kijken.

Andere plaatsen Santori