Perissa, Santorini

Perissa, tips & informatie
De op één na belangrijkste en populairste badplaats van Santorini. Dat is één van de manieren waarop de badplaats Perissa omschreven kan worden. Deze badplaats is na Kamari de populairste plaats en dat is goed voor te stellen.

Perissa

De op één na belangrijkste en populairste badplaats van Santorini. Dat is één van de manieren waarop de badplaats Perissa omschreven kan worden. Deze badplaats is na Kamari de populairste plaats en dat is goed voor te stellen. Deze plaats heeft een prachtige ligging, heeft het nodige te bieden en is erg gezellig.
Deze gezelligheid is onder meer te danken aan de vele restaurants, tavernes en beach bars. In deze plaats valt de hoeveelheid jongeren daarbij direct op. Veel jongeren trekken naar Perissa toe, aangezien het in deze plaats ook mogelijk is om van het nachtleven te genieten.
In Perissa valt verder het zwarte kiezelstrand op. Dit strand heeft een lengte van 7 kilometer en loopt helemaal door tot aan Perivolos – Agios Georgios. Als je een liefhebber van een strandwandeling bent, leent Perissa zich hier dus uitstekend voor.
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5

Steden op Santorini

Op Santorini vind je meerdere interessante standen. Onder meer:

Perissa Hotels

In en rondom Perissa kun je uit ongeveer 65 verschillende hotels kiezen. Binnen dit aanbod vind je allerlei soorten hotels terug. Het aanbod in Perissa varieert van authentieke Griekse hotelletjes tot aan luxe resorts.
Bij het uitkiezen van een hotel zou je goed naar de ligging moeten kijken. Wil je bijvoorbeeld per sé een hotel hebben dat aan het strand gelegen is? Dan heb je voldoende mogelijkheden. Je kunt echter ook kiezen voor een hotel dat meer in het binnenland gelegen is.
Houd wel goed rekening met het vakantieseizoen in Perissa. Dit seizoen loopt namelijk van begin april tot oktober. Buiten deze periode is het in Perissa een stuk rustiger dan in andere plaatsen op Santorini.

Perissa Beach

Perissa Beach is één van de meest unieke stranden van heel Santorini. Zoals we hierboven al aangegeven hebben, is dit strand maar liefst 7 kilometer lang. Niet alleen de lengte van dit strand valt op, maar ook de gezelligheid.
Bij dit strand vind je bijvoorbeeld allerlei leuke strandtentjes. In deze tentjes kun je lekker eten, lekker drinken en genieten van het prachtige uitzicht. Met dank aan deze strandtentjes is het bij Perissa Beach oprecht gezellig.
Tijdens de zomerperiode kan het bij Perissa Beach behoorlijk druk zijn. Dat komt met name door de vele jongeren die naar deze badplaats toetrekken.