Oia

Op het Griekse eiland Santorini vind je veel prachtige plaatsen terug. Eén van de prachtigste plaatsen is zonder twijfel Oia. Dat is niet alleen iets wat wij/Nederlanders vinden, maar is ook iets wat de Grieken zelf vinden.

Om meerdere redenen is deze plaats prachtig:

  • De witte huisjes en kerkjes: in Oia vind je allerlei witte huisjes en kerkjes terug. Deze witte kleur valt goed op en vormt een mooi contrast met de blauwe koepeldaken.
  • De ligging: Oia is op een heuvel gelegen, waardoor je vanuit deze plaats een prachtig uitzicht hebt. Met name de zonsondergang en zonsopgang is hier een lust voor het oog.

Het plaatsje Oia staat ook wel te boek als het meest fotogenieke plekje van Santorini. Grote kans dat je zelf ook allerlei prachtige foto’s in dit plaatsje kunt maken. Het plaatsje ligt overigens op zo’n 12 kilometer afstand van de hoofdstad Fira.

Lees verder

Prijs

Plaats

Accommodatie

Sterren

Kindvriendelijk

Zwembad aanwezig

Inclusief vlucht

Inclusief vlucht

Alta Mare by Andronis
Griekenland > Santorini > Oia
Alta Mare by Andronis is een
 1.467,00
4 sterren/5
Griekenland > Santorini > Oia
Elea Resort is een 3 sterren
 1.024,00
3 sterren/5
Griekenland > Santorini > Oia
8-daagse Zonvakantie naar Cycladen bij Elea
 1.203,00
4 sterren/5
Griekenland > Santorini > Oia
Katikies Hotel is een 5 sterren
 2.015,00
5 sterren/5
Griekenland > Santorini > Oia
Oia Mansion is een 4 sterren
 2.796,00
4 sterren/5
Griekenland > Santorini > Oia
Olympic Villas is een 3 sterren
 927,00
3 sterren/5

Oia Hotels

Wil je in dit prachtige en schilderachtige plaatsje verblijven? Dan heb je de keus uit ongeveer 100 verschillende hotels. In en rondom dit plaatsje kun je echter ook uit allerlei villa’s, appartementen en vakantiehuizen kiezen. Mocht je voorkeur naar een hotel uit gaan, heb je in ieder geval meer dan voldoende om uit te kiezen.

Bij de hotels moet je vooral goed naar de ligging kijken. Sommige hotels hebben namelijk een sublieme ligging, terwijl andere hotels een iets mindere ligging hebben. De hotels met een prachtige ligging zijn over het algemeen wel een stuk prijziger.

Verder adviseren wij je om goed naar de faciliteiten van de hotels te kijken. Sommige hotels zijn van alle gemakken voorzien, terwijl andere hotels een stuk authentieker zijn. Het is aan jou om te bepalen waar je voorkeur naar uit gaat. Feit is dat je in en rondom Oia uit voldoende hotels kunt kiezen.

Vakantie Oia

De plaats Oia leent zich uitstekend voor een heerlijke vakantie. Je geniet in dit plaatsje van veel gezelligheid, van prachtige uitzichten en van prachtige gebouwen. Mocht je in dit plaatsje verblijven, mag/kun je je fotocamera absoluut niet vergeten. Dit is namelijk het fraaiste plekje op Santorini om foto’s (van) te maken.

Andere plaatsen Santori