Megalochóri, Santorini

Megalochóri, tips & informatie
Een traditionele ligging, prachtige gebouwen en smalle steegjes. Dat zijn enkele van de kenmerken waar het dorpje Megalochóri aan te herkennen is. Dit dorpje ligt op zo’n 10 kilometer van de hoofdstad Fira en staat te boek als een wijndorpje.

Megalochóri

Een traditionele ligging, prachtige gebouwen en smalle steegjes. Dat zijn enkele van de kenmerken waar het dorpje Megalochóri aan te herkennen is. Dit dorpje ligt op zo’n 10 kilometer van de hoofdstad Fira en staat te boek als een wijndorpje. Dit komt met name doordat er in en rondom dit dorpje allerlei wijn geproduceerd wordt.
Ook in deze plek vind je de zogeheten grothuizen terug. Dit zijn huizen die letterlijk onder de grond zijn gebouwd, waarbij het blauwe koepeldak wél boven de grond uitkomt. Je kunt je vast voorstellen dat dit een prachtige uitstraling met zich mee brengt. Sowieso is het dorpje Megalochóri een lust voor het oog. Met dank aan de witte gebouwen, de witte kerken en de gezellige smalle steegjes.

Megalochóri hotels

Spreekt het pittoreske dorpje Megalochóri je wel aan? Dan is het goed om te weten dat je in dit dorpje uit 10 hotels kunt kiezen. Wil je graag meer te kiezen hebben? Dan kun je ook voor onder meer een vakantiehuis of een villa kiezen.
Het aanbod van hotels is niet super uitgebreid, maar is wel divers. Kijk daarom goed naar de tarieven, naar de ligging en naar de faciliteiten. Een verblijf in dit plaatsje is in ieder geval een garantie op een aangename en rustgevende vakantie.
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5