Kamari, Santorini

Kamari, tips & informatie
Aan de oostkust van het eiland Santorini is de badplaats Kamari te vinden. Deze badplaats is in de afgelopen jaren bijzonder populair en druk geworden.

Kamari

Aan de oostkust van het eiland Santorini is de badplaats Kamari te vinden. Deze badplaats is in de afgelopen jaren bijzonder populair en druk geworden. Mocht je tijdens je vakantie op Santorini van de nodige gezelligheid willen genieten, is dit de ideale verblijfplaats voor je.
De bijnaam van Kamari luidt ‘Het Zwarte Strand’. Deze bijnaam is te danken aan enkele kiezelstranden die je bij deze badplaats aantreft. De kiezels op dit strand hebben niet de gebruikelijke kleur, maar zijn zwart/grijsachtig. Deze badplaats is verder bekend vanwege de gezelligheid, de vele accommodaties en het bruisende avond- en nachtleven.
Wil jij graag op Santorini van de nodige gezelligheid genieten? Dan zit je in de badplaats Kamari goed. Deze badplaats is gezellig, is bruisend en beschikt over de nodige accommodaties. Je kunt in en rondom deze badplaats uit meer dan 100 hotels kiezen.
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5

Steden op Santorini

Op Santorini vind je meerdere interessante standen. Onder meer:

Kamari Hotels

Ons advies is om voor jezelf echt een goede vergelijking te maken. Bepaal daarvoor eerst waar het hotel aan moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld een luxe 4- of 5-sterren hotel? Of vind je een iets minder luxe hotel prima? Tevens moet je heel goed naar de ligging van het hotel kijken. Sommige hotels liggen pal aan het strand, terwijl andere hotels op een paar honderd meter van het strand gelegen zijn.
Uiteraard moet je ook goed naar het prijskaartje kijken. De prijskaartjes van de hotels op Kamari lopen namelijk behoorlijk uiteen. Je kunt het in ieder geval zo gek/duur maken als je zelf maar wilt.

Vakantie Kamari

Is een verblijf in of rondom Kamari aan te raden? Als je van gezelligheid en drukte houdt, is dit de leukste plaats voor je op Santorini. In en rondom deze plaats is het altijd levendig en gezellig.
Kom je voor je rust naar Santorini toe? Dan kun je wellicht beter kiezen voor één van de authentiekere plaatjes. In en rondom Kamari vind je weinig meer van het ‘oude Griekenland’ terug, aangezien alles in deze badplaats om het toerisme draait. Dat brengt echt veel gezelligheid met zich mee. In en rondom Kamari kun je je in ieder geval prima vermaken.