Firostefani, Santorini

Firostefani, tips & informatie
Ten noorden van de hoofdstad Fira is het plaatsje Firostefani te vinden. Bij dit dorpje vallen met name de steile kliffen op. Vanaf deze kliffen heb je een prachtig uitzicht over het plaatsje, maar ook over de zee.

Firostefani

Ten noorden van de hoofdstad Fira is het plaatsje Firostefani te vinden. Bij dit dorpje vallen met name de steile kliffen op. Vanaf deze kliffen heb je een prachtig uitzicht over het plaatsje, maar ook over de zee. Net zoals bij andere plaatsen kun je óók vanuit Firostefani van de prachtige zonsondergang genieten.
In dit gezellige dorpje valt onder meer het centrale plein op. Op dit plein zijn onder meer cafés en restaurants gevestigd. Je kunt hier heerlijk dineren, maar je kunt ook overdag een lekker drankje doen op dit plein. Hierbij geniet je van veel gezelligheid, van een aangenaam temperatuurtje en van de prachtige gebouwen om je heen. Ook in dit plaatsje vind je namelijk allerlei witte huizen.
Leuk detail: de naam Firostefani betekent ‘De krans van Fira’.

Firostefani hotels

Firostefani is één van de plekken op Santorini waar jaarlijks veel toeristen naar toe trekken. Als je ook in dit plaatsje wilt verblijven, moet je een keuze maken tussen de ruim 30 hotels. Let hierbij goed op de ligging, op het tarief per nacht en op de faciliteiten. Wat ons betreft kun je het beste kiezen voor een hotelkamer met balkon. Vanaf het balkon geniet je van het prachtige uitzicht over de zee en de zonsondergang.
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5