Firostefani

Ten noorden van de hoofdstad Fira is het plaatsje Firostefani te vinden. Bij dit dorpje vallen met name de steile kliffen op. Vanaf deze kliffen heb je een prachtig uitzicht over het plaatsje, maar ook over de zee. Net zoals bij andere plaatsen kun je óók vanuit Firostefani van de prachtige zonsondergang genieten.

In dit gezellige dorpje valt onder meer het centrale plein op. Op dit plein zijn onder meer cafés en restaurants gevestigd. Je kunt hier heerlijk dineren, maar je kunt ook overdag een lekker drankje doen op dit plein. Hierbij geniet je van veel gezelligheid, van een aangenaam temperatuurtje en van de prachtige gebouwen om je heen. Ook in dit plaatsje vind je namelijk allerlei witte huizen.

Leuk detail: de naam Firostefani betekent ‘De krans van Fira’.

Lees verder

Prijs

Plaats

Accommodatie

Sterren

Kindvriendelijk

Zwembad aanwezig

Inclusief vlucht

Inclusief vlucht

Cliff Side Suites Hotel
Griekenland > Santorini > Firostefani
Cliff Side Suites Hotel is een
 821,00
4 sterren/5
Griekenland > Santorini > Firostefani
Splendour Resort is een 5 sterren
 802,00
5 sterren/5
Griekenland > Santorini > Firostefani
Sun Rocks is een 5 sterren
 1.254,00
5 sterren/5

Firostefani hotels

Firostefani is één van de plekken op Santorini waar jaarlijks veel toeristen naar toe trekken. Als je ook in dit plaatsje wilt verblijven, moet je een keuze maken tussen de ruim 30 hotels. Let hierbij goed op de ligging, op het tarief per nacht en op de faciliteiten. Wat ons betreft kun je het beste kiezen voor een hotelkamer met balkon. Vanaf het balkon geniet je van het prachtige uitzicht over de zee en de zonsondergang.

Andere plaatsen Santori