santorini-corendon-foto

Met Corendon naar Santorini

Op vakantie met Corendon naar Santorini? Corendon biedt veel reizen aan naar Santorini.

Corendon Santorini

Heb je besloten dat je graag naar Santorini toe wilt gaan? En ben je op zoek naar een unieke vakantie? Dan is het aan te raden om eens bij Corendon te kijken. De reizen die je bij Corendon naar Santorini kunt boeken, zijn namelijk uniek te noemen.
Bij Corendon kun je niet zomaar voor een verblijf en hotel op Santorini kiezen. Nee, het enige waar je voor kunt kiezen, is een rondreis door Kreta en Santorini. Tijdens deze rondreis ga je ‘eilandhoppen’. Dit betekent dat je meerdere eilanden gaat ontdekken en dat je tal van leuke dingen kunt gaan doen. Tijdens zo’n rondreis geniet je van de nodige luxe en mogelijkheden.
Spreekt een rondreis langs Kreta en Santorini je wel aan? Je kunt bij Corendon uit meerdere soorten rondreizen kiezen. Zo’n reis is in ieder geval erg leuk, wat ons betreft.

Corendon Santorini allinclusive

Kies je voor een rondreis door Santorini en Kreta bij Corendon? Dan ben je al van alle gemakken voorzien. In deze rondreis zijn namelijk nagenoeg alle kosten reeds gedekt.
Is het mogelijk om een allinclusive rondreis bij Corendon te boeken? Nee, dat is niet mogelijk. De kosten voor de lunch, diner en drankjes vallen namelijk niet binnen het reispakket.

Naar Santorini met Corendon

Als je op een unieke manier Santorini wilt ontdekken, leent Corendon zich hier uitstekend voor. Check direct welke rondreizen op dit moment aangeboden worden en bepaal wat je hier van vindt. Grote kans dat je optimaal gaat genieten van deze rondreis.

Steden op Santorini

Op Santorini vind je meerdere interessante standen. Onder meer: